En trevlig kväll

....

Ikväll så har jag bara tagit det lugnt. Pratade lite med storebrorsan om den där hemliga grejen som jag aldrig berättade om. Vi bestämde oss för att strunta i det istället. Det är liksom något man borde planerat innan, men brorsan kom på det lite försent. I helgen är det nämligen Alicia Keys konsert på Hovet. Jag skulle velat gå, men vi bestämde nu för att skita i det istället. Massa krångel bara.

Sedan så var jag och träffade Karina också. Hon skickade ett gulligt meddelande så jag blev tvungen att gå och träffa la chica. Vi pratade om en massa och massa. Sedan så blev jag tvungen att gå eftersom jag skulle hinna gå och handla också. Som tur så visste jag att min kompis Joakim jobbade så då passade jag på att snacka lite med honom också när jag ändå handlade. På vägen hem igen så träffade jag la chica igen. Alltså jag lovar hon är en jätterolig person. Haha, hon berättade om en dröm som hon hade drömt om en kille på vårt jobb. Han som jag berättade igår var lite korkad ibland. När jag fick höra hennes dröm så trodde jag att jag skulle skratta ihjäl. Jag var nära på att tro att drömmen var barnförbjuden.

Nåja, har tittat på Criminal Minds och kollar nu även lite på Independence Day. Ska forsätta titta lite på filmen och ska snart hoppa i sängen. För imorgon är det en ny start på livet igen =)

Ni får alla ha en trevlig kväll, Sov så gott!
<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0