Fredag - En ledig helg, skönt!

Nämen hallå..

Vad ska jag säga? Jag har helt enkelt inte orkat denna vecka skriva så mycket. Jag har varit ganska lat ut av mig. Denna vecka har jag jobbat, förutom onsdag..minns inte ens vad jag gjorde då, måste tänka tillbaka. Joo, men shit vad dum jag är. Fan, det var ju Sverigen - Brasilien matchen som jag så gärna hade velat se här i Stockholm men som dem flyttade till London, dem aporna.......

Det var en helt underbar match som man så lätt irriterade sig på. Fast jag är så grymt glad över att Brasilien vann även om dem inte vann med några stora poäng. Jag måste dock säga att Sverige spelade bra, blev ganska förvånad. Fick en massa meddelande från Vieja (Karina) under matchen då hon skrev "Dumma svenskar". Eftersom det gick ganska bra för dem. Fast när Brasilien vann svarade jag "Vi Sydamerikaner är grymma" och det var ju ett skämt på sätt och vis =). Det var i alla fall en värd match att se på överhuvudtaget. Saknade dock hela Brasiliens spelare!!!! Vart var Ronaldinho, Cicinho, Ronaldo, Adriano, Kaká, Edmilson, Sylvinho, med andra ord jag saknade många av mina favorit spelare. Det var lite synd. Fast okej  ska inte klaga fick ju ändå se Robinho in action, han var verkligen grym. Fast många svenskar fällde honom ett antal gånger som om han vore det största hotet på planen. SJÄLVKLART är han det, den nya bästa och grymma spelaren som är något sjukt duktig på att dribbla av människor.

Hur som helst övergå till ett nytt ämne, jag har bara jobbat denna vecka och jag har haft en otroligt tuff vecka. Fast det bara har varit 4 dagar, men det har tagit något enormt mycket på mig. I helgen så är jag ledig och det är jätteskönt för jag har mycket att se fram emot nästa vecka, fast jag vet inte om jag ska ta det positivt rikigt. Nåja, idag så slutade jag 13.30 och därefter skulle jag iväg direkt och hämta mitt pass. Som vanligt så följde Karina med, jag vet inte varför jag blev galen på henne. Fast en jättesnäll Joakim följde med istället och samtidigt då så käkade vi på Kinarangen, mitt smeknamn för Kinarestaurant. Det var jättegott, åt fyra små, små varmrätter med ris och därefter ingick god efterrätt - friterad banan med glass och god honungssås. Sedan handla vi lite grejer och jag köpte ett par skor som jag verkligen, verkligen gillade. Jag undrar var jag fick min inspiration till skorna ifrån?

Just nu ska jag läsa min tidning och kolla lite på tv. Ska snart se Without a trace. Får se om det blir någon film ikväll kanske. Aja, ha en trevlig kväll och helg allesammans, själv ska jag bara vila ut i helgen och förbereda mig inför nästa vecka.

God Natt
<3

Kommentarer
Postat av: joaquín

vad får du allt ifrån - mig! haha

2008-03-28 @ 22:29:05
Postat av: Jennifer

Mariana lilla, Robinho blev inte fälld, han slängde sig ju själv i stort sätt hela tiden! HAHA! Och något större hot var han inte! (så är det stor skillnad på brailien och colombia)

2008-03-29 @ 01:27:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0