Fredag..

Idag så är det fredag, just nu är det fredagkväll..

Jag har inte gjort något speciellt utan bara tagit det lugnt idag. Gick lite snabbt till jobbet för att kolla om min colombianska vän hade med sig min flagg vilket hon också hade. Den var jättestor... Jag skulle fått den, men hon ska snygga till den lite grann. Det var lite lösa trådar på lång sidorna på den. Hon skulle fixa det under helgen så på tisdag eller onsdag så ska jag få den. Fast jag fick se hela idag. Den var jätte-jättefin, jag lovar. Nåja, får se om jag får den på måndag. Ska även få en tröja också om 2 månader. Hennes bror hade nyligen varit i Colombia och hälsat på deras mamma som då hade köpt den åt mig. Nu ska dem även köpa tröjan då när deras mamma ska komma på besök.

Annars idag så har jag bara vart hemma och tagit det lugnt som jag tidigare skrev. Varit hemma och kollat på lite tv, sedan fört över lite musik från stora datan till lilla datan. Jag har en ny favorit - älsklings låt. J.Holiday - Suffocate. Den låten är så underbart fin, och bara han är fin. Ja, sedan så har jag tvättat och varit och handlat.

Just nu sitter jag och kollar på Mr and Mrs Smith och ska snart gå och lägga mig. Jag jobbar helgen, uscha jag orkar faktiskt inte känner jag. Fast jag ska sova ordentligt så jag orkar jobba imorgon. På söndag så ska jag jobba heldag. Från klockan 07.00 - 21.00, får se hur det går. Var så länge sedan sist jag jobbade ett sådant pass. Ska hänga lite tvätt nu och duscha efter. Så nu får ha en trevlig kväll..!

Sov Gott...

<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0