Helgen - Lördag och Söndag

Helgen har nu kommit till sitt slut..

I helgen så har jag jobbat, men det har varit helt okej att jobba faktiskt med tanke på det hemsk och dålig vädret som har varit. Jag hoppas att det kommer bättra sig till nästa vecka. Som sagt jobbat har jag gjort och igår, lördag, så var jag hemma på kvällen och kollade på Melodifestivalen samt CSI:Miami. Jag var trött igår, men sov ganska bra i natt. Fast just nu är jag faktiskt jättetrött.

Imorgon är jag ledig och det är skönt. Har jobbat hela denna vecka förutom i onsdags. Så lite ledighet känns ganska skönt faktiskt. Det har pratats ganska mycket nu om hur det kommer se ut i sommar och hur mycket man vill jobba osv. Fick ett sms från en av mina chefer i fredags som undrar hur jag vill jobba i sommar. En god nyhet är att jag ska få fortsätta på mitt gamla schema fast fortfarande som timmis. Men det betyder att jag slipper flytta runt och jobba på olika avdelningar utan jag får stanna på mina två avldeningar som jag alltid fått jobba på. Så jag behöver bara säga till vilka dagar som jag inte kan jobba i sommar. Det känns ganska skönt faktiskt. =)

Så ikväll ska jag bara vara hemma. Ska lägga mig tidigt för jag är så trött, om jag inte nu kanske ska vila en stund vilket jag tror jag ska göra.

Ha en trevlig kväll, kanske skriver lite senare om jag får lust till det.

<3

Kommentarer
Postat av: HKH Hertiginnan Anne af Uppsala

Kolla in bloggarens outfit som jag har granskat i min blogg.

2008-03-02 @ 17:15:27
URL: http://veckomagasinet.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0