Helgen som varit..

I helgen så har jag jobbat. Igår så var jag så sjukt trött när jag kom hem. Jobbade 7.00-15.00 i lördags, sedan igår (söndag) så jobbade jag 07.00-21.00. Det var därför jag var så trött när jag kom hem. Jag menar visserligen hade jag ju en och en halv timmes rast och jag försökte verkligen sova, men det gick inte så bra. Har jättesvårt att somna på jobbet. Det är ett vilorum som har två sängar. Jag försökte verkligen sova, men det går inte. Gick upp 05.30 och kom i säng 00.30. Jag blev övertrött efter ett tag så då var det svårt att lägga sig tidigt.

Nåja, inget annat en jobb har hänt i helgen. Imorgon ska jag träffa brorsan, vi ska till stan och titta lite. Får se vad som händer. Idag ska jag bara vara hemma, ska snart gå och duscha och därefter fixa håret. Ikväll ska jag vara hemma måste verkligen vila upp mig. Det som är så sjukt är att förut var jag van att jobba 7-21 pass. Men nu när jag gör det så sällan så är det bara jobbigt. Men dagarna går skitsnabbt för det finns alltid så himla mycket att göra hela tiden.

Nåja, orkar inte skriva så mycket mer. Har precis ätit frukost nästan och nu så ska jag vila mig på sängen en stund och glo på tv. Så duschen får vänta. Ska förmodligen börja rensa rummet idag också samt tvätta hoppas jag. Ha en jättetrevlig dag..

<3

/hörs senare kanske...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0