Onsdag - skön, solig dag.

God Kväll..!

Idag så mår jag lite bättre, min röst är nästan helt återställd. Man märker det knappt. Det är bara jag som gör det. Nåja, det känns i alla fall jättebra. Idag så har jag jobbat och det var faktiskt jättekul. Vi hade väldigt trevligt. Jag fick jobba med två roliga killar som är så grymt roliga. Förut hade jag svårt för att jobba med en ut av dem, men nu gillar jag jobba med honom. Vi bråkar mycket, men han är som en storebror för mig. Ser alltid efter mig och är alltid ärlig med mig. Vi har alltid roligt när vi jobbar tillsammans fast vi kan bråka också. Den andra killen är bara allmänt rolig, vi behöver bara titta på varandra så börjar vi skratta. Han kan vara så korkad ibland. Hur som helst dem är härliga och roliga människor.

Ja, jag har haft ännu en finska lektion med en arbetskompis och sjuksköterskan. En lär mig fula ord och den andra fina ord. Dem är roliga dem med. Nåja, dagen har gått bra i alla fall och jag fick sluta halv sju idag. Fast jag började ändå klockan elva imorse och det var faktiskt väldigt fin väder idag. Så jag fick sitta i solen lite imorse och det var skönt.

Just nu sitter jag i sängen och tittar på "Grey's Anatomy" och dricker honungs te. Ska sova tidigt egentligen, men jag ska titta på "Womens Murder Club" först. Jag har en kort dag imorgon och det är jätteskönt för sedan är jag lång ledig. Och i helgen så kanske det händer en rolig grej, speciellt på lördag. Fast jag ska inte avslöja något än. Jag ska få svar imorgon och det handlar inte om Alicante resan. Nåja berättar imorgon.

Ha det så bra, ska gå och tvätta bort sminket nu..
<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0