Solig tisdag..=)

Solen är tillbaka..

Ja, idag är det en ny dag och jag har ligger fortfarande i sängen. Vaknade runt 09:15 imorse. Var jättepigg och steg upp direkt för att prova om jag kunde prata vilket jag även kunde. Jag tror nog det där honungs teet hjälpte. Dricker det fortfarande. Kokade då upp lite vatten imorse och gjorde i ordning allt. Jag tog även en alvedon ifall det är så att jag skulle drabbas av feber, men det har jag inte heller gjort. Tror nog bara att det är en lätt förkylning. Jag mår mycket bättre och är mer piggare än imorse i alla fall. Jag kände mig forfarande lite hängig fast det verkar ha gått över nu. Sjuksköterskan på jobbet säger alltid att man ska pröva med honungs te. Så för er som känner att ni har ont i halsen så prova det. Man märker det inte på en gång, men om du fortsätter och dricker det några gånger på dagarna så märker man det efter ett tag.

Idag har jag även lite träningsvärk från igår, men inget allvarligt. Jag märkte redan igår. Det kändes jättemycket i mina lår. För det var mycket upp och nedförs backar. Det gör inte ont i låren fast man kan känna av det när jag ska sätta mig ner.

Som jag sa igår skulle jag berätta en rolig sak. Inget är helt bestämt än, men ifall detta kommer att ske så är datumet redan bestämt. Det var den 27 februari jag fick ett meddelande av min kompis Karina. Hon berättade att en annan tjej på jobbet och hon ville åka till Spanien. Jag fick då frågan om jag också vore intresserad. Visserligen så verkade mer som en skämt först, men när jag kom till jobbet nästa dag så verkade dem som om de menade allvar. Så de frågade igen; Vill du följa med eller inte? Så jag svarade ärligt; Att om det är något ni bestämt er för så följer jag gärna med. De här två arbetskamraterna är mina absolut bästa vänninor på jobbet. Visserligen är dem lite äldre än mig, men åldern spelar ingen roll. Så på fredag ska jag och Karina gå och skaffa pass för ingen av oss har. Vi har även redan kollat på flygbiljetter och hotell. Vi tror nog vi har hittat allt som vi ska behöva kolla upp innan. Så i sådana fall om detta kommer ske så sker det i augusti och då blir det jag, Karina och vår arbetskompis plus hennes lilla son. Vi ska åka till Alicante i Spanien. Så om några månader kanske jag är på min första "semester".

Alicante, Spanien
image65
Visst är det vackert..?
Visserligen så är det inte Barcelona, men det ligger väldigt nära vilket är bra.

Hur som helst, nu ska jag njuta av mina sista lediga timmar innan jag ska gå och jobba. Just nu sitter jag i sängen med min Lap top och tittar på tv och dricker Honungs te. Det har blivit min lilla grej nu. Jag mår i alla fall bättre. Väntar även på mamma, hon är på en arbetsintervju. Är lite nyfiken på hur det har gått för henne. Ni får väl ha en riktigt bra dag och njut av solen. Vi vet ju inte hur länge den stannar nu.

<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0