Torsdag - En underlig dag på jobbet..

God kväll..!

Dagarna har gått och tiden går så snabbt. Jag tycker allt bara rinner iväg. Idag så har jag jobbat bara och samma igår. Absolut inget märkvärdigt. Jag jobbade kväll igår och dag idag. Det var en underlig dag idag. Alla verkade så tillbaka dragna på något sätt. Vet inte varför, till och med jag var lite tillbaka dragen. Det är så mycket på jobbet just nu att jag inte vet riktigt vad som händer. Fast jag gillar mina arbetskamrater ändå. Dem är roliga och har humor.

Idag så kom storebrorsan hit på besök och det var jättetrevligt. Han kom förbi jobbet för att hämta hemma nycklarna och fick lov att gå hem till oss och vänta tills jag sluta. Sedan när jag hade slutat så gick vi och lunchade tillsammans. När vi kom hem igen så kollade vi på film. Sedan blev han tvungen att dra sig hemmåt. Han hade hunden som skulle rastas och allt. Så han åkte här i från runt fem tiden.

Ajuste, jag pratade med min colombianska "mamma" (vi alla kallar henne det). Hon påstår eller säger att hon har fixat en colombiansk flagg till mig som hennes bror och mamma hade köpt åt mig i Colombia. Jag ska springa förbi jobbet imorgon och hämta den om hon har med sig den då. Jag jobbar inte imorgon, men jag springer i sådana fall dit och hämtar den bara för att jag vill ha den. Hon är så söt som bad dem köpa den åt mig. Jag skulle fått den tidigare, men vi har inte träffats på ett tag så det har varit svårt. Det var kul att träffa "colombiana" idag.

Nåja, som sagt är ledig och bara just nu så är jag jättetrött, sov lite förut när jag och brorsan kollade på film. Så imorgon får vi väl se vad jag hittar på för något. Aja, håller på att kolla på Criminal Minds nu. Ska förmodligen sova efter det. Fast det kanske jag inte kommer att göra.

Nå, ska ta det lugnt nu. Ni får ha en trevlig kväll.

<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0