En heldag med la chica..

Igår så skrev jag inget för jag vart för trött när jag kom hem. Gisela kom över ett tag, jag hjälpte henne med en liten grej. Sedan så satte vi oss på balkongen och bara solade, käkade lite. Hon fick smaka på min goda smulpaj med äpplen. Fick dock lite färg också, ha..jag skojade med Gisela att vi mörka människor kommer att dö i sommar av värmen. Mitt hår verkligen brändes igår.

La chica       äppelkakan..=)       Romeo alltid med.


Vi kollade även på film, Goal och Goal: 2. Ay madre mía, har funnit min dröm man. En grymt söt kille som fick rollen i filmen. Hela filmen var jättebra, om man gillar fotboll så rekommenderar jag den faktiskt. Vi kollade på båda filmerna, kunde inte vänta.

Senare så gick vi och käkade lite snabbt och därefter träffade vi Karina lite snabbt, hämtade min USB. Hämtade lite filmer till Gisela sedan promenerade vi upp till henne alla tre, jag, Romeo och Gisela. Hemma hos henne träffade vi hennes, pain in the ass till, broder (skoja) och hans tjej. Även en kompis till dem var där. Vi fick titta på deras lillesyrras balklänning som hon ska ha ikväll. Jag lovar er den var verkligen jättefin och hon kommer vara jättesöt ikväll..!

Ska dra, måste till jobbet tidigare idag...usch (ångrar mig så nu)

<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0