Gode-morgon..

Just nu är tiden alldeles för tidigt på morgonen. Jag sitter här just nu och har precis ätit klart min frukost och är jättetrött. Dumma Eurovision Song Contest.. Ryssland? Är det sant?! Nåja, jag hann inte se hela för jag höll på att somna flera gånger + att jag skulle upp tidigt idag så jag missade när Björn Gustafsson kom..*typiskt*.. Hur som helst ska inte skriva långt, för jag måste göra mig i ordning för att gå till jobbet. Ni vet en annan måste ju jobba idag..usch..! Idag jobbar jag 7-21 pass. Fy f*n alltså. Men sedan på måndag så är jag ledig två dagar, bra va?!

Måste berätta att jag har besök här just nu, min lille bebbe Romeo är här. Just nu ligger han och slöar på sängen. Han har tiggt mat hela morgonen fast till slut gav han upp när han fattade att det var meningslöst. För nu så hjälpte inte det söta lilla gulliga ansiktet.



Denna lilla sak kommer oftast undan med massa hyss pga. sitt urgulliga lilla face och allt. Det utnyttjar han också! AAAhh..måste verkligen gå nu! Ha en jättetrevligdag, återkommer lite senare ikväll runt halv tio, tio ungefär! Sov inte bort hela dagen nu, det är jättefint väder

<3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0