Hel dag på stan..

Dagen har varit bra förutom en liten grej, men det är inget jag behöver ta upp. Annars så är allt bra med mig. Är ganska slut, men jag har jobbat bra och flitigt tycker jag. Det har varit mycket att göra ändå.
 
Igår så träffade jag Karina efter jobbet. Jag slutade nämligen tidigt, redan klockan 11.00. Det var jätteskönt, 4h på jobbet. Vi träffades i Slussen runt 12 och åkte sedan in till stan där vi gled runt i en massa affärer och köpte lite grann. Jag köpte ett smycke med mitt stjärntecken i silver, mycket fint, på Albrekts Guld. På samma gång så köpte jag en Morsdag present och skaffade vi oss en var sitt Albrekts Guld klubbkort. Vi gick och kollade på lite kläder och skor också. Fast efter ett tag blev vi hungriga och gled vidare till Kina restaurang för en god lunch buffé. Vi hade verkligen jätteroligt och det var länge sedan jag haft så roligt. Skratta så mycket att jag höll på att sätta dem sk. "nudlarna" i halsen och allt mitt smink bara rann ner på kinderna.

Jaja, efter den super goda maten sprang vi in på Pub och skulle kolla på smink. Vi stannade där inne i säkert 45 minuter. Fastnade för herrperfymerna. Herregud, det var ganska roligt faktiskt. Kollade lite på hårfärg också. Nåja vi lämnade Pub med lite smink och en present påse. Jag värvade Karina så hon skaffade sig ett Kicks klubbkort (där kom presentpåsen in i bilden, fick nämligen den på köpet då). Jaja vi gick vidare till SF-Biografen då vi bestämde oss att gå på bio. Vi kollade på What happens in Vegas och den var jätterolig. Alltså se den om ni någon gång funderar på att se en bra film. Lämnade bion med ett SF-rabattskort som gäller i sommar, och vidare gick vi till Guldfynd - där vi köpte en födelsedags present till en våran käraste arbetskompis. Vi drog vidare till Wedins där vi skaffade oss ännu ett klubbkort och köpte ett par solbrillor, och sedan så fick Karina en ide. Vi gick till Panduro och handlade smycken man gör själv. Det fanns massor med fina grejer och jag är riktigt nöjd faktiskt. Träffade ju Gisela lite snabbt igår på kvällen så hon hjälpte mig att sätta ihop och göra smycket, det var ett armband...


Mitt handgjorda armband..tjusigt.
       mina nya solbrillor..       En morsdagpresent..hon vet ej vad som är i då.



Nåja, dagen var lång och jag kom hem runt 19.00 tiden. Karina var så snäll och följde med hela vägen hem till mina trakter och sedan tog hon sin buss..gulligt. Hon ville själv göra det så. Aja som jag tidigare nämnde så träffade jag Gisela senare och det var trevligt och vi pratade lite grann. Nu ska jag lägga mig en stund på sängen för jag är lite trött. Sedan så ska jag vänta på mat, hamburgare och pommes frites låter inte dumt.

Kan skriva lite senare...

<3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0