Helgen..!

Nu har jag äntligen varvat ner från denna låååånga dag. Det har gått bra idag. Fick jobba med min Lilla Karina nu ikväll  och hon var jättesnäll och för en gångs skull så stannade hon kvar tills jag slutade. Vilket jag alltid gör när hon jobbar till 21. Vi har även varit snälla mot tre av våra underbara kollegor som jobbade idag. De var mammor allihop som inte hann bli uppvaktade på sin egen dag pga. att dem måste jobba. Så jag och Karina köpte dem varsina rosor och dem älskade det. Vi gav även en annan kompis en rosa ros bara för att hon är en sådan snäll kollega - hon är ingen mamma.

Igår jobbade jag också, men efter det så åkte jag ut till min bror och hämtade sötnosen (ni vet vem jag menar - Romeo). Han har varit så snäll, vi får se hur länge han stannar. Det är jättemysigt att ha honom här. Just nu latar han sig i min säng...lilla gubben. Han är så söt. Nåja, igår kollade jag även på Eurovision Song Contest som jag berättade om imorse. Hmmm..jag gjorde inte så mycket mer. Var och handla hund mat på kvällen och då träffade jag Joakim och vi tog sällskap till affären. Sedan träffade jag på en granne som jag inte sett på jättelänge, blev faktiskt glad när jag såg honom...Kul att träffa gamla vänner/grannar.

Spolar tillbaka lite längre - Fredags. Då träffade jag Karina och min bror, vi gick på en jättegod och mysig Kina restaurang som låg på Sveavägen. Vi hade väl ganska trevligt antar jag, som sagt väldigt god mat. Sedan så gick vi och kolla i en massa affärer och det gjorde vi innan också och då köpte jag en ny väska, men när vi kollade på affärerna efter så köpte jag mer armband från Panduro som jag gjorde klart samma kväll. Köpte även ett interndata minne eller vad det nu heter. Brorsan lämnade stan runt 15.40 och vi fortsatte glida runt på stan. Sedan klockan 18.50 gick vi på bio igen och kollade på *Dumpad*. Alltså den filmen är ju så grymt rolig, som vanligt så skrattade jag och Karina så mycket att tårarna bara rann ner för kinderna. Den var så fruktansvärt rolig...

Ajuste checka in mina nya arbetsskor, Karina fick mig att köpa dem. Jag hejar på Sverige i sommar vet ni.

Foppatofflor..



De är inga från skopunkten eller din sko. Utan från Stadium för nedsänkt pris från 499:- till 299:-, så jag tänkte varför inte?! Men dem är sköna och jag skulle kunna köpa nya för att ha ett par här hemma. Den där lilla Karina får mig att göra saker jag i vanliga fall inte vågar göra. Hon är dålig influens på mig (heter det så?!). Fast vi är alltid oss själva när vi är med varandra, känns som vi måste vara extra artiga när vi är eller jobbar med andra. Aja, det är vad jag har gjort i helgen!

Ska ut med lillskiten nu, sedan blir det film och läggdags!
God natt mina vänner!


<3

Kommentarer
Postat av: Jocke

naj marre, jag blev magsjuk när jag gick på ett kinaställe på sveavägen.. haha, hoppas det inte är samma. Förresten - död åt foppatofflor! :P

2008-05-26 @ 21:38:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0