Me, my brothers and papi..=)

Imorse ringde telefonen två gånger på mammas hemma telefon vilket fick mig att vakna till reda vid 08.30 sedan var det kört. Jag var helvaken redan vid 09.00 och kunde inte somna om. Blev så jävla sur med tanke på att jag somnade ganska sent igår. Självklart så orkade jag inte gå upp och svara eftersom jag brydde mig inte om vem det än var. Så det spelar inge roll. Hur som helst idag så träffade jag ju min lilla familj kan man säga, båda bröderna och pappa. Vi skulle ju hitta på något roligt vilket vi gjorde också. Pappa bestämde att vi skulle gå på bio. Det tyckte jag var en jättebra idé, men mina bröder höll väl inte med om film valet. Vi kollade på den "svenska-krigs" filmen Arn som faktiskt var oförväntande bra. Jag gillade den faktiskt. Måste ge den fyra stjärnor - * * * * Jag somnade inte under filmen heller, och inte pappa heller. Bra gjort av oss!

På vägen hem så var det jättejobbigt, både jag och lillebrorsan höll på att göra på oss (kan man säga). Under filmen så hade vi druckit en varsin STOR Cola. Så hemresan var kris kan jag ju lugnt säga. Fast det värsta var att det bara var en station kvar tills vi skulle hoppa av då plötsligt tåget inte åkte vidare för att några skitungar hade dragit i NÖDBROMSEN!!! Både jag och brorsan började få panik, min lillebror led nog mest av oss. Jag sa till både pappa och brorsan att vi lika gärna kunde hoppa av och gå till nästa station så brorsan samtidigt kunde få göra sitt. Själv fick jag vänta tills jag kom hem, tack och lov ingen olycka skedd. Gillar inte allmänna toaletter i stan..uuhrk!!

Lunchade även inne i stan innan filmen.. Det fick bli Pizza Hut - det var en pappa betalar dag idag. Bjöd oss ungar även på bio. Det är så snällt av honom att göra det. Jaja, nu är jag i alla fall mätt har ätit middag nu också för bara någon timme sedan. Ska lägga mig tidigt för nu kommer det jobbiga imorgon ett 07.00 - 21.00 pass. Sedan så kommer jag jobba alla dagar nu fram till nästa fredag. Kommer vara en upptagen kvinna nu..=).. Ne, men jag kan berätta redan nu att mina pass nu i början på veckan är rena lyx tiderna. Så det är ganska skönt..

Jaja, I'll be back!
<3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0