Lördag

Idag så vaknade jag ganska sent och igår/idag somnade jag ganska tidigt/sent. Med andra ord så somnade jag på morgonen. Vet ej varför jag var uppe så sent - till 04.40, men nu var jag det i alla fall. Hade jobbat hel dag igår, som ni kanske vet om ni läst det tidigare inlägget. Det gick bra, men när klockan var 09.00 igår så tänkte jag *Åh vad jobbigt, 12 timmar kvar innan jag får gå hem*. Fast tiden gick väl ganska snabbt antar jag. Hade dock en lite klumpig oturs dag igår. Fast jag överlevde.

Nåja, har varit i Skärholmen med mamma idag, åkte lite sent men efter en tag av fram och tillbaka så kom vi iväg i alla fall. Fick köpt ganska mycket faktiskt. Köpte en klänning, två tröjor, en kofta, ett par byxor, ett par leggins och ett par helt underbara skor. Är så grymt nöjda med dem (återkommer till skorna). Så man kan säga att jag bara köpte och köpte idag. Ibland får det väl vara tillåtet tycker jag.

Fast åter lite snabbt till gårdagen. På kvällen när jag satt och kolla på de absolut nya avsnitten av The Hills så fick jag ett meddelande från Gisela. Skulle tydligen på hund promenad med sin "mosters" hund och sin sk. "kusin?". Det var runt 23 - tiden och det var väl trevligt. Sedan så blev det bara jag och Gisela senare. Vi promenerad till OK/Q8 macken här i närheten. Köpte lite gott gott och sedan rörde vi oss hemmåt. Kom säkert hem runt 01.00-01.30. Kollade därefter klart på alla The Hills avsnitt.

Hur som helst åter till skorna som jag köpte idag. Dem är helt underbara. Det blev ett par Fred Perry tygskor, skit sköna och jag bara älskar dem. Titta själva hur underbara dem är...

           

Dem är gudomliga...=)..

Pratade nyss med Karina och hon är typ trött på mig, jag har tjatat så mycket om dem här skorna att hon bara säger: Jaa du har sagt det nu ett antal gånger hur fina dem är.. Haha jaja, nu ska jag snart äta. Ha en jättetrevlig och mysig kväll, det är ju för f*n skit fint väder =)

<3

Kommentarer
Postat av: Joakim

jag var också i skärholmen med min mamma idag! :P haha

2008-05-03 @ 22:24:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0