Skrattar istället för att gråta..

Sura miner, jobbiga diskussioner, påhopp, agressioner, hånade och skrikande. Allt detta förekom på Omröstning på köpstämman nu ikväll. Jag mår jättedåligt just nu och det gör även en av dem absolut viktigaste personerna i mitt liv också. Har försökt muntra upp henne ikväll istället för att visa hur egentligen jag själv mår. Jag gör allt för min älskade-kära mamma. Hon är en av fyra personer som är i stortsett allt för mig. Denna kväll tänker jag inte vara ledsen utan låtsas att allt är precis som vanligt istället för då mår jag lite bättre. Under mötet ikväll så skrattade jag ganska mycket för att hålla tillbaka mina tårar. Med andra ord så gick all JA Röstning igenom.

Jag är inte en jättetroende person, men jag tror på att det finns någon gud och jag tror att det finns en mening med att det blev som det blev och det är orsaken till att jag håller modet och hoppet uppe. Mycket kan hända på de senaste månaderna. Vi hoppas bara på det bästa just nu. Mer än så kan vi inte göra.

Nåja, ska lämna detta ämne nu och gå vidare. Idag ringde "minichefen" och frågade om jag ville jobba extra och jag svarade; Ja..vilket jag ångrar nu för jag orkar inte, det innerbär att jag måste lägga mig tidigare. Fast nu ska jag titta klart på Sex and The City, då slipper jag kanske tänka på allt som hände ikväll...

Avslutar med detta...

Ta vara på vad gud har givit dig
Han ger dig bara en chans i livet
Om du tror på honom tror han på dig
För det han har givit dig kan han ta ifrån dig
lika snabbt om du inte uppskattar det du har och fått.


God Natt allesammans..

<3

Kommentarer
Postat av: Mamita

Linda mia, vi får muntra upp varandra. Stöttar man varandra blir det bara hälften så jobbigt. Älskar Dig!

tu mamita

2008-05-08 @ 10:39:21
Postat av: Mamita

Linda mia, vi får muntra upp varandra. Stöttar man varandra blir det bara hälften så jobbigt. Älskar Dig!

tu mamita

2008-05-08 @ 10:40:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0