Sunshine & work, and then something new..

Svett och jobb idag...skoja, inte svett. Det skulle bara låta som om jag hade jobbat hårt. Fast det har jag i ju för sig och det har varit underbart skönt väder denna helg. Igår jobbade jag 07-20 och jag lovar att jag var verkligen HELT DÖD när jag kom hem. Alltså det var jättejobbigt igår, men det var jätteskönt att få sova. Låt mig bara säga att imorse ville jag verkligen inte gå till jobbet. Hade verkligen ingen lust, men när jag väl hade börjat jobba så kändes det ganska okej att jobba ändå.

Idag så har jag även hjälpt till och köpt nya balkong möbler till...ja såklart balkongen då. Det blev jättefint därute nu och jag är faktiskt jättenöjd. I sommar hoppas jag att det blir många fina sommarkvällar därute. Vi har även kastat ut de gamla balkongmöblerna. Titta vad fint det blev, men jag har rökare hemma hos mig så ignorera den sk. "askkoppen" på bordet!!

Helt nöjd faktiskt..          Undvik askkoppen!


Vad tycker ni?          Fina sommarkvällar..

I love it..! Me Like.. OM, det blir någon sol alls imorgon ska jag försöka äta frukost där ute för att inviga våra nya balkong möbler. Har suttit och kollat på One Tree Hill och lite på Mannen Som Talar Med Hundar. Nu ska jag ta det lugnt ikväll och vila ut kroppen från helgens arbete. Tro mig, det behövs. Imorgon så ska jag träffa lilla pobrecita Gisela, jag lider med dig tjejen. Sedan har jag pratat med lilla Karina och det kändes skönt att få prata med henne. Har varit lite arg över vissa saker, så hon har hjälpt mig genom att prata ut och givit mig lite råd. Vi ska höras imorgon, får se om vi kanske träffas också.

Nåja, ska gå ut och prata med mamma lite nu. Men ha en trevlig kväll och hoppas ni får en bra arbets/skol-vecka..

<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0