Helgen + Halloween..

Puuuh...*pustar ut*

Okej, helgen har varit intressant. Har både varit positiv och lite negativ. Kan börja med det positiva, jag har haft roligt på jobbet och det negativa var väl att det har dock varit lite för mycket för mig att göra. Fast hela helgen gick bra ändå tycker jag.



I lördags så var jag och besökte min mormor och morfars grav. Det var faktiskt ganska bra, man fick på något sätt göra något fint för de döda. Vi la lite blommor, köpte ljus och 3 rosor från mig, mamma och min bror. Antar att det är mest känsligast för mamma, men jag tänkte mer på min morbror som gick bort för inte så länge sedan och min farmor som gick bort år 1999. Den enda önskan hon ville få uppleva innan hon gick bort var att hon skulle få leva till år 2000. Som sagt gick ju bort 99, oktober - november någon gång. Jag tyckte det var så trist. Hon var så nära sin sista önska.

Anledningen till att jag tänker mest på dem två (min morbror och farmor) är pga. att jag har mest minnen av dem. Så mycket skratt och roligheter samt mycket lärodomar och visheter. Minns ju bara dem nästan också. Var så liten när de andra gick bort.

La primera palabra es el principio de la poema.
La primavera es el principio del año.
La playa es el principio del mar.
La semilla es el principio de la flor.
El fin es el principio del principio.


En dikt på spanska till min familj..! (ska översätta den senare)

Nu vet ni vad jag har gjort i helgen..bara jobbat och slitit.. <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0