Konstigt!

Okej, som ni ser så har det kommit in ett inlägg som har rubriken Onsdag. Inlägget var skrivet i onsdags, men hade tydligen in lagts upp så jag la upp det nu. Så läs gärna det innan om ni vill. Jag la upp det idag, men skrev det i onsdags.

Hur som helst, igår så jobbade jag kväll. Vilket då innebar att jag slappade och hade lite sovmorgon. Det var underbart skönt. Kvällen gick bra, jobbade med la princesa (Karina) också. Det var kul som jag alltid säger för vi har alltid kul när vi jobbar som ni säkert märker. Hon slutade 20.00, men väntade på mig som slutade 21.00 och sedan så var planen att vi skulle gå till henne och sedan skulle jag ta bussen hem. Fast det slutade med att hon lyckades övertala mig att sova över i hennes nya place.

Så vi landade hemma hos henne med våra nya pjamas byxor, chips och läsk samt Sex And The City The Movie. Det var faktiskt kul, jag började dock senare än henne idag fast jag fick gå upp lika tidigt ändå. Tack och lov behövde jag inte gå samtidigt utan jag åkte en timme senare. Annars så har dagen och allt annat varit bra! Imorgon är jag ledig och då ska jag träffa två personer. Ska inte säga vilka det är utan det gör jag när jag kommer hem imorgon.

Ha det så bra och en trevlig fredagkväll!
<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0