Några julklappar på G

Hallå!

Klockan är mycket och just nu bör jag egentligen sova. Fast självklart gör jag ju inte det. Idag så kom jag hem runt kvart över fyra eller något liknande. Har inte varit hemma på två dagar, sov hos en kompis som ni kanske vet. Det var kul och nu i helgen så är det jobb-jobb som pågår. Jag har jobbat idag till exempel och det har väl fungerat bra. Så imorgon är det dags igen och då slutar jag 20.00, fast jag får dock lite sovmorgon börjar nämligen klockan 9.00.

Nå veckan har passerat nu och den har väl varit lugn, träffat Malin i tisdags - gått på en promenad in till Slussen med henne. I torsdags lunchade jag med Joakim. Sedan har jag umgåtts en del med Karina. Så idag träffade jag my good old friend Silvija som jag i stort sett aldrig träffar längre. Hon jobbar så sablans lite så. Sedan så har min pappa fyllt år också! GRATTIS PAPPA, FELIZ CUMPLEAÑOS PAPI!

Nästa vecka ska jag förmodligen träffa storebrorsan. Han ska lämna över min julklapp som jag har fixat åt honom, Karina och lillebrorsan, sedan självklart mig själv. Eftersom dem redan vet vad det är så ska jag inte avslöja för er vad det är. Ni får helt enkelt vänta till den 24 december. Med tanke på jul - idag kom ju första riktiga snön, vilket väder alltså. Sedan på vägen hem vart det ju glashalt. Tack och lov ramlade jag inte..!

Nå får kanske skriva imorgon om jag orkar!
Ha en trevlig helg!
Chao <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0