Tisdag 25/11

Dagen har varit super. Vaknade utvilad imorse och mådde super. Som ni vet har det ju snöat som bara den och igår var det ju för tusan rena snöstormen och det var galet, men kul ändå att snön kommer. Fast jag vill att den ska helst komma till julafton. Nu på söndag är det ju första advent så det är ju bar på så vis ändå. Hur som helst idag så åkte jag in till stan med Karina och vi gick runt och kollade på en massa grejer, letade efter ett par speciella skor till hennes mamma. Sedan så gick vi bara runt och kollade en massa. Vi gick även och köpte en del saker som t.ex. spel till min X-BOX och hennes Playstation, så imorgon tänkte vi sitta hemma hos henne och spela. Det ser jag faktiskt fram emot.

Sedan gjorde lilla Karina en ganska sjuk sak. Vi var på Wedins och kollade in deras utförsäljning och jag gick därifrån med en ny väska. Den andra lilla tanten gick därifrån med ett par nya skor och ett par tofflor. Fast det sjukaste var att jag har många gånger nämnt att jag så gärna vill ha tofflorna som hon köpte. Alltså det är mina dröm tofflor. Har inte köpt dem för att det är märkes tofflor som kostar lite, men som lilla Karina gjorde var att hon köpte dem till mig för ingen orsak alls. Jag trodde dock det var en julklapp, men nej hon gav dem bara sådär till mig oc jag verkligen ÄLSKAR dem.




Vi var även och käkade samt därefter vart det en bio på det. Vi såg Twilight som faktiskt var en jättebra och rolig film. En rolig sak var även att jag träffade en klasskompis som jag gick tillsammans med på gymnasiet. Kul att se henne faktiskt. Pratade även med Joakim, ska träffa honom på fredag. I helgen kommer även storebror min för att fira mamma som fyller år imorgon faktiskt.

Nåja, det var väl allt just nu. Skriver igen imorgon!
God natt! <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0