Eagle Eye

Nämen hallå..

Helgen har bara varit perfekt. I fredags så jobbade jag ju och slutade redan klockan 13, så det var jätteskönt. Jag fick dock ett samtal av Jennifer som frågade om jag ville följa med till stan. Så jag åkte med Jennifer och Joakim till stan. Kollade lite på skor och fikade. Det var ganska trevligt. Ser ju inte dem två så ofta nu för tiden. Joker flyttade ju nu i lördags till sitt eget "place" och allt. Nice, huh?! Nu har även lilla Karina börjat packa sina grejer, hon ska ju också snart flytta. Hon behöver inte stressa för det är lite saker som behövs göra tills hon kan flytta in helt.

Eagle Eye - Shia LaBeouf & Michelle Monaghan

Nåja då ska vi prata om igår (Lördag) då jag såg filmen jag väntat hela veckan på för att få se. Det är helt sjukt. Jag såg Eagle Eye som ni vet åter igen min ABSOULT favorit skådis Shia LaBeouf och seda hans kollega Michelle Monaghan är med i. Den filmen är GRYM, verkligen mycket bättre än vad jag trodde. Jag föll direkt för filmen och jag ska berätta varför. Det finns en otrolig handligen och en viss syn på hur vår värld kan se ut i framtiden. Mycket action, självklart, och att dem har använt så mycket teknologi. Jag rekommenderar den verkligen. Shia LaBeouf har åter igen spelat och gjort en film rolig och spännande på ett så grymt, bra sätt. Så - GÅ OCH SE DEN!  * * * * * (5/5)

Okej, kanske ska berätta vem jag gick och såg filmen med. Det var BÅDA mina bröder och det var kul. Först så gick vi och käkade Kinamat..mums..! Sedan så kom vi perfekt till filmen start. Efteråt så tog jag min lillebror och käkade lite på Wayne's Coffe. När jag kom hem ville jag bara somna, men Karina ringde så vi pratade ett tag. Hon är bra terapi ibland =) Idag så har jag bara varit hemma och tagit det lugnt och det var skönt för imorgon är det en ny vecka och det är dags att börja jobba igen.

Ha en trevlig kväll people.!  <3

Kommentarer
Postat av: MHM

yes, du är välkommen på middag hos Joker! Men du jobbar väll mkt nu? :)

2008-10-07 @ 14:36:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0