Fel brevlåda?!


Fick denna teckning i brevlådan igår. Ingen aning om vem som har gjort den. Det står inge namn eller något på den. Inte är det jag iallafall för jag har inte lila, grönt, blått hår eller?!. Är säkert någon unge som har skickat i fel brevlåda, men gullig bild iallafall.

Jag vaknade först klockan 08.00 imorse och gjorde ett snabbt toa besök. Fast när jag skulle resa mig hade jag ju glömt bort att jag hade skadat mig, så nackmuskeln sa ifrån riktigt ordentligt. När jag sedan hade somnat om och fick ett samtal av Karina runt 09.30 och bara för att vrida mig och ta telefonen så fick jag så där otäckt ont igen. Eftersom jag även slog i ryggen så känns det faktiskt lite mer idag. Hur som helst ska ta det lugnt nu ikväll och i helgen eftersom jag måste jobba.

Har precis tvättat håret och ska försöka få i mig något innan jag drar iväg. Att äta känns av lite grann också. Hahaha, alltså fatta. Sådant här kan ju nästan bara hända mig. Mamma ska i allafall försöka komma iväg till Kemtvätten imorgon här i närheten så tills dess får det väl bli en annan kappa så länge.

Ha en trevlig dag! (Fint väder huh?!) <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0