Gårdagen.

Igår så orkade jag inte skriva ett inlägg, tänkte kan ju lika gärna göra det idag med tanke på att jag var ledig och allt. Hur som helst, igår jobbade jag till klockan 12.00 och sedan åkte jag in till stan och träffade Gisela. Inte många som förväntat sig det fast det gjorde jag. Vi gick och käkade lunch och därfefter sprang vi runt på stan och shoppade en massa. Hon fick köpt 4 par skor på Skopunkten och snygga var dem ju också. Sedan hittade hon en jättesnygg kappa på KappAhl.

 

Själv så fick jag köpt yttligare ett par nya skor (Fred Perry) och en silvrig klocka från Guldfynd. Jag är jättenöjd faktiskt och jag köpte även en säkert 4 m halsduk. Den var jättefin och helt underbart mysig. Passar perfekt för mig i vinter. Nå, Joakim mötte upp oss inne på Nilson när jag höll på att prova skorna. Efter ett tag så blev Gisela tvungen att gå. Jocke och jag skulle gå och plocka en film som vi hade tänkt att se på Sergel. Det blev Tropic Thunder , men innan vart det kinamat på Mandarin City på Sveavägen.

Filmen var super duper bra. Jag har aldrig garvat så mycket på väldigt länge. Vi hade as kul och filmen var förvånadsfullt bra. Bl. Ben Stiller, Robert Downey Jr, Jack Black, Matthew McConaughey, Tom Cruise och Brandon T.Jackson. Dessa gjorde den här filmen så sjukt rolig och man förvänta sig inte detta av Tom Cruise må jag säga. Den var iallafall värd att se.

<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0