Helgen!

Tjallå!

Oj, helgen har varit helt underbar. Har fått vara med Romeo och passat honom i helgen. Var även igår på polishuset i Flemmingsberg och skaffade ett internationellt id kort. Det jobbigaste var att min kort som man fick ta där vart så hemskt. Såg så himla hemsk ut att jag skäms, skulle tagit ett nytt men aja det fick bli det där nu. Åkte även förbi Willys vid Älvsjö mässan och då passade jag även på att köpa lite nya filmer då (tre st). The Lost City, M:i:III, The Yards.

   
    

Snälla Joakim handlade Sex and The City - The Movie åt mig. Jag bad honom att göra det, eftesom han har den på sitt jobb så kunde han köpa den då. Så igår när jag promenerade med Romeo så passade vi på att träffa honom då så fick jag filmen. Vi bestämde då även att gå och se Max Payne på Tisdag. Han skulle se Eagle Eye igår med en kompis och han tyckte den var bra. Fast inte lika bra som jag tyckte då.

Sedan igår så låg jag och kolla på The Lost City med Andy Garcia, Dustin Hoffman och mfl. Jag gillar filmen jättemycket. Har länge velat sedan och nu har jag äntligen gjort det. Absolut en värdigfull film att se.

Nåja, ska ut på en promenix med Romeo!.. Later <3

Kommentarer
Postat av: Jocke

Du slutade ett på tis. va? Max payne går 15:15 på rigoletto, kan de vara nått? ska nämligen vara hundvakt på kvällen.. :)

2008-10-26 @ 16:42:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0