Just nu!

 

Okej, just nu har jag precis skrubbat mina händer. Dem var fulla av måla färg. Har hjälpt Karina att måla i sin nya lägenhet. Hallen kan jag ju nu säga är klar, finish, done. Det har faktiskt gått jättebra och det har varit roligt. Kom hit runt halv två kanske och klockan är snart sju på kvällen. Vi har varit duktiga, nästa vecka blir det taket och lite annat.

 

Igår var vi också där och då ville jag bara se vad hur det var målat och det var KATASTROF, KAOS för tusan. Så jag erbjöd mig att hjälpa henne måla klart en del av hallen och nästa vecka tar vi resten. Sedan är vi klara i hallen, nästa projekt blir hennes sovrum.

Nåja, jag var iallafall ledig idag och vaknade med att alla lampor i mitt rum var tänt. Hade tydligen glömt släcka allt i rummet och stänga av tv innan jag somnade. Ja juste, igår så var vi och kollade på katter på ett Katthem här i närheten. Grejen är att jag är allergisk så jag är inte så förtjust i att ens vara närheten av katter, men okej kan erkänna att dem var söta... Jaja, imorgon ska jag iallafall förbi kemtvätten och hämta min jacka.

Är trött efter allt måleri så nu ska se lite på tv och därefter sova!
<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0