Måndag och långa tisdagen.

Okej, jag har jobbat i måndags då och det gick super bra samma sak igår. Det har varit bra stämning och allt. Sådant tycker jag är väldigt viktigt att ha när man jobbar på ett sådant jobb som jag. Slutade kl.12 i både måndags och igår så det har väl varit det positiva.

Så igår efter jobbet så åkte jag och Karina först till Skärholmen och hämtade lite nycklar till hennes nya lägenhet. Sedan åkte vi till stan, strosa runt lite och kollade på kläder till på fredag. Det är svårt tro mig, men vi tror vi har hittat en lösning fast vi får se. Jag hittade ju visserligen ganska mycket grejer. Vi handlade och kollade ganska mycket på massa kläder. Sedan var vi mycket runt sergelstorg och då fick jag ett STORT intresse av att gå och se Eagle Eye igen. Jag vet inte vad det är med den där filmen, men den är så grym och jag bara älskar den. Karina och jag är ganska lika så hon ville ju självklart se den också eftersom jag tjatat så mycket om den. Så vi gick och köpte biljetter nere på Rigoletto.

Bion började ganska sent eller okej klockan 18.30. Så vi passade på att springa och käkade innan. För vi hade en och en halv timme på oss. Det var kul och under maten så pratade vi om hennes lägenhet och tillslut bestämde vi att vi skulle åka och se den direkt efter filmen... Är så himla nyfiken..=)

Folk som känner mig vet att om jag verkligen gillar en film så kan jag se den två gånger på bio. Denna gång var exakt lika rolig som att se den första gången. Shia LaBeouf var lika het den här gången med.. =) Karina frågade hela tiden "Dör han? Vad menar dem? Vem är han? Varför gjorde dem så? Jag förstår inte?! ", jag svarade henne bara "Tyst kvinna och se på filmen för jag kommer inte säga något." Efter filmen i alla fall så åkte vi hem till hennes nya lägenhet som hon fortfarande inte har flyttat in i och jag säger bara det att jag är så himla avundsjuk på henne vilket hon säger att jag inte behöver vara eftersom jag alltid kommer att vara välkommen, men ändå. My god, den är jättefin och stor sedan så finns det även en del saker som ska göras innan hon kan flyttar in. Kom hem ganska sent igår så..det vart en lång dag.

Okej, måste sova. Skulle egentligen vara ledig imorgon, men smarta jag är så dum och tackade ja till att jobba extra. Fast äsch vad klagar jag över - slutar klockan 12..för f*n.
<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0