Tidiga tankar om julen.

En fråga; Finns det fler som redan har börjat fundera på vad man ska köpa för julklappar? Måste faktiskt erkänna att det har varit en del grejer jag skulle kunna tänka mig köpa redan nu. Okej, det var bara en grej jag kom och tänka på.

Jaja, men idag så har vi ju haft toppen väder. Underbart med solen, inge hemsk och tråkig höst dag i alla fall. Hoppas det håller i sig ett bra tag till. Funderade på att promenera hem från jobbet, men jag hade inte samma tanke på det när jag väl hade slutat utan då ville jag bara hem. Dagen har faktiskt för övrigt varit väldigt bra. Fick jobba med mina bästa vänner på jobbet. Det är tre underbara människor. Saknar dock Silvija nu som jag inte har träffat på ett tag. Tjejen går ju i skolan och allt, så duktig som hon är.

Imorgon är det en ny arbetsdag och tack och lov så får jag sluta tidigt. Har faktiskt gjort lite planer efter jobbet. Ska bli en överraskning, men jag ska berätta imorgon. Ser verkligen fram emot imorgon. Är så glad över mitt nya schema för det ger mig mer tid med min familj och mina vänner. Jaja, har precis duschat och nu sitter jag här med min laptop i famnen. Ska lägga mig alldeles strax och ingen eller inget ska få störa min sömn.

God Natt people <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0