Första grattis samtalet.

Idag vart det en sväng till IKEA och då köpte vi två MALM byrån med 6 lådor. Så det har varit fullt upp med den ena nu hela kvällen. Blev väl klar klockan 23.00. Under tiden satt jag och sedan kollade på Shark, den serien är bra! Ja, det är väl det enda jag har gjort idag. Men sedan har jag pratat med min moster. Alltid lika roligt att höra från henne.

Lite senare då jag höll på med lådorna till byrån så ringde Karina, på väg hem från jobbet. Var dock lite upptagen just då, samtidigt så började min bror ringa. Många samtal idag, men det är bara kul. Pappa ringde tidigare när jag var på IKEA, så det är kul att folk hör av sig redan dagen innan.

Fast det första grattis samtalet jag fick var klockan 00.00. Det var Karina, jag hade sagt åt henne att hon inte fick ringa imorgon bitti klockan 07.00 så hon ringde 00.00 istället. Det var så snällt och gulligt av henne. Bland det snällaste någon gjort för mig. Vet ni varför? För hon ska upp TIDIGT imorgon bitti och jobba, så hon väntade till klockan tolv för att ringa och gratta mig. När hon fyllde år så ringde hon MIG (brukar det inte vara tvärtom?  födelsedags barnet ska inte ringa runt). Jag hade inte ens vaknat, klockan var 08:30 på morgonen minns jag. Herregud alltså..haha..

Aja ska sova nu..är så trött! Imorgon ska jag visa bilder på mitt verk jag åstadkommit med mycket svordommar och mycket jobb. Fast det var skönt när jag blev klar, imorgon är det dags för nästa verk.

*Grattis Marre på Födelsedag*
<3 God Natt

Kommentarer
Postat av: mamita

Cumpleaños feliz, mi hija la mas linda de todo el mundo. Muchos besos y embrasos, tu mamita

2008-09-16 @ 09:05:58
Postat av: Jocke

Gratttttis gattis! Nu är du vuxen! :D Välkommen i klubben

2008-09-16 @ 09:51:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0