Helgen

Okej, ska återberätta om helgen. I fredags så åkte jag in till stan och träffade bror min, hjälpte honom att köpa nya kläder. Ibland måste man förnya garderoben. Det tog tid, vi gick runt ett tag och var inte alltid på samma sida när det gällde en del stilar.

I lördags så kom bror min hem till oss tidigt på morgonen. Det var dags för en tur till Skärholmens centrum, mamma, jag och min bror. Det var faktiskt kul. Käkade lunch där och sedan kollade vi i en massa affärer. När vi var i en affär fick jag ett samtal från Silvija. Hon var själv då på väg till Skärholmen centrum, bor nämligen ganska nära där. Vi mötte i alla fall upp henne och hon fick träffa min familj för första gången. Nåja, jag handlade två plagg ändå; en kappa och en kofta.


I söndags så träffade jag Karina. Skulle möta henne kl.13 i stan. Vi gick runt och strosa lite på stan. Sedan gick vi till Pizza Hut och käkade lite pizza. Fick min present av henne då. Alltså den där tjejen känner ju mig bättre än vad jag själv gör. Hon vet att jag älskar The Sex And The City serien. Vi brukar ofta prata om den. Tror ni inte hon köpte alla säsonger - HELA boxen. Jag vart överraskad som bara den och överlycklig. Fattar inte att hon gav mig den.

Under tiden vi åt pratade vi om den nya filmen Righteous Kill med coola Robert De Niro och legenden Al Pacino (älskar honom i Scarface). Så lilla Karina tyckte vi skulle se den. Jag höll självklart med, jag menar med dem två gubbarna som huvudrollerna i filmen. Då är det ju ett måste, så vi köpte biljetter. Filmen började inte förrän kl.18.30. Vi gick runt och kollade i affärer, köpte lite och så.


Senare runt 17.00 tiden åkte vi till Medborgarplatsen där vi skulle se filmen. Hämtade ut biljetterna och sedan satt vi och fikade till det var dags att se filmen. Under tiden vi fikade hade vi en liten spanska lektion och det var jättekul. Okej, filmen var jättebra precis som förväntat. Fast duktiga jag kunde klura ut hela filmen innan den ens avslöjade allt. Jag rekommenderar den verkligen om du gillar Thriller filmer... fyra stjärnor får den - * * * *

Kom hem kl.21.00 och var trött som ni märkte igår.. =)
<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0