Ny pryl igen!?

Det börjar kännas som jag får allt som jag just nu vill ha. Vet inte, men mitt rum börjar sakta och säkert bli klart. Har fortfarande grejer att köpa in. Jag börjar gilla alla grejer jag har just nu och hur saker och ting ser ut. Idag så har jag varit i Kungens Kurva och handlat en ny pryl. En ny DVD med hårddisk och vanlig DVD uppspelning. Nu kan jag spela in mina serier på helgerna som jag missar när jag jobbar eller en bra film som jag inte kan se pga. att jag ska upp tidigt.


Den svarta, under digitalboxen..


Ja, som jag tidigare nämnde det är fortfarande lite grejer kvar. Mina byrålådor, och en hylla kvar.
Ja, ni får väl avgöra själva vad man kan säga om detta?! Det är just nu lite rörigt, men så fort semestern börjar så ska jag åka till IKEA och beställa hem det sista. Så får jag lov att montera upp allt och sortera det sista. Sedan så kanske jag kan börja packa upp mina kläder och alla fotografier osv.

Som ni ser kartonger på kartonger och kläder packat i 3-4 väskor och ligger i små högar. Det är inte lätt, men jag slängde ju ganska mycket när vi flyttade. Sparad bara 4 - 5 möbler 3 sängbord, ett litet annat bord, en fåtölj och min säng. Resten måste jag skaffa nytt.

Just nu sitter jag och äter mina goda små 
gulliga tomater. En kollega från jobbet brukar alltid köpa 
sådana, så under den sista timmen innan man slutar  
så brukade vi alltid sitta och käka dem. Jag älskar dem och äter  dem när jag är lite små sugen på något.

Jaja, jag skriver lite senare igen. Vet att jag har 
fått många, många och många frågor angående vad jag 
ska göra till min födelsedag och vad jag önskar mig. Antar att jag kanske får börja ta itu med det, folk vill ju gärna veta. Just nu är det ju exakt en vecka kvar till min födelsedag och det är 6 dagar kvar till min semester börjar. Om jag inte får några tider att jobba extra i helgen så börjar min semester redan på fredag.

Hörs sedan! Later <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0