Planer inför 16/9?!

Ärligt talat, vad jag har för planer inför den 16/9 vet jag faktiskt inte. För er som inte kanske hänger med så fyller jag 20 snart. Många av mina vänner vill veta hur jag hade tänkt att fira och jobbigt att säga så vet jag inte. Vänner från jobbet och utanför har frågat, varenda person borta hos pappa och här hos mamma har frågat varje dag. Det är jobbigt, fan. Vet ju inte vad man ska svara. Familjen löser sig ju alltid på ett eller annat sätt.

Ska jag vara ärlig mina vänner, jag har inga planer inför den 16/9 så kom gärna med idéer vet jag. Sedan fick jag frågan om vad jag önskar mig. Det är också svårt eftersom jag nu håller på att köpa in allt jag vill ha. Jag menar saker jag vill ha kostar för mycket så köp bara något ni tror jag kanske kan ha användning för.

Köp t.ex..
- smycken (har redan sett ut ett silver kors och en kedja) *till mamma* =)
- present kort
- någon fin tavla (ingen för liten eller för stor isåfall, helst svartvit)

Köp inte..
- doft ljus eller ljus överhuvudtaget
- hårprylar som t.ex. tofsar, diadem, spray
- badskum, shampo, tvål
- parfym
- kläder
- porslins prynader eller något liknande

Sådant kan jag ärligt säga att jag inte kommer använda. Folk har tidigare köpt något av dessa grejer och tyvärr så får jag ingen användning av det och då åker det i soporna. Kläder, nej sådant kan jag köpa själv så jag vet att det blir rätt. Parfymer är sådant jag själv vet jag tycker om. Hårgrejer har jag massvis, ljus (gillar jag ej). Jag säger detta för att vara ärlig inte för att verka kräsen.

Usch, jag låter kräsen fast vadå, jag ska väl vara ha någon nytt av presenten. Om ni tycker det är svårt så blir jag glad av bara blommor helst rosor då..

<3   (Don't hate me)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0