Strax iväg till jobbet..

Just nu ligger jag och tittar på tv och knappar lite på datan. Har precis gjort håret - plattat det. Det är så sällan jag gör det nu för tiden. Igår kom jag till jobbet och såg ut som katastrof i håret. Jag har haft konstiga morgon frisyrer men denna slog nog allt. Usch, så det passade bra att fixa det idag då.

Jag köpte aftonbladet igår tillsammans med Sofis mode som jag fortfarande inte har läst. Jobbade hel dag igår och skulle egentligen gjort det då, men det var kaos. Är sugen att läsa den nu, men jag måste börja byta om och göra mig i ordning för att strax gå till jobbet. Fick ett jättefint meddelande av en kompis imorse: Vafan är du lediga idag eller? Visste är hon snäll, kunde inte liksom skriva god morgon eller hur mår du?, utan bara Vafan är du ledig idag eller? Äran får lilla Silvija ta åt sig, måste lära sig visa lite artighet och respekt.

Har ju lovat att fixa lite filmer åt henne som jag skulle ha med mig idag. Eftersom min data är så störd så har det inte funkat, den ville inte. Så jag måste vända mig till min goda vän Karina. Nej, jag skriver senare..ska iväg och jobba mitt jättelånga arbetspass 16.00-20.00.

Later..<3

Kommentarer
Postat av: Mamita

Holá

jag tycker alltid att Du har vackert hår

pussar och embrasos de la mamita

2008-09-03 @ 14:40:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0