Tack för besöket!

Hallå i rutan..

Just nu sitter jag i sängen med datan i famnen. Herregud, är så trött att jag undrar vad jag har gjort egentligen. Romeo ligger i fåtöljen och latar sig han med. Vi båda är ju trött för sjutton gubbar. Igår så vad jag på Jensen's Biffhus och firade min födelsedag med två kompisar, Jennifer och Joakim. Det var väldigt trevligt. De gav mig ett jättefint armband och presentkort på IKEA. Mina vänner börjar lära känna mig nu =) Jag var iallafall nöjd med kvällen och så, men servicen kunde nog varit lite bättre. Kom dit 18.30 och lämnade restaurangen 22.00, sjukt eller hur?

Idag så var jag uppe tidigt och tog en promenad med lilla bebisen (Romeos smeknamn). Runt 10 så gick jag till en kompis och hämtade min X-BOX, så jag kan börja spela tv spel. Nästa vecka blir det förmodligen en ny tv så vi får se. Aja, kom hem och runt 14.00 så ringde min gamla goa vän Malin. Hon kom över en stund för att se nya lägenheten. Det var kul. Vi pratade och kollade lite på Barnhemmet (läskig film). Tack för att du ville komma, Malin! =)


Imorgon får vi se vad som händer. Fick ett meddelande från en arbetskompis som lovat höra av sig nästa vecka vilket jag hoppas. Saknar henne faktiskt.  Nåja, tänkte lägga upp lite bilder i nästa inlägg..!

<3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0