Semestern har börjat.

Okej, jag måste få uttrycka mig bara hur glad jag är. Min semester började igår och den började ganska bra. Efter jobbet så träffade jag Silvija, hon slutade samtidigt som mig igår (kl.14.00). Vi åkte sedan och käkade lunch. Hon är så rolig, för hon berättade hur mycket hon inte vill att jag ska gå på semester. Fast jag sa ju att det är bara ringa om hon vill träffas. Sedan kom min bror till oss igår tillsammans med lilla Romeo (ni vet hunden). Det var faktiskt kul. Saknat den lilla rackaren..

Nå, nu sakta och säkert börjar presenterna rulla in. Orkar inte lägga in några bilder på dem än, har inte heller tagit några. Ska göra det imorgon, fast jag kan säga att igår fick jag lite grejer till min spegel och en krokhängare. Sattes upp nu på kvällen och det vart snyggt. Var ju hos pappa idag och firade mig. Det var trevligt. Kan berätta mer om det imorgon. Ska då visa presenterna jag fick av dem och vad vi gjorde för kul =)

Just nu är jag jättetrött för jag blev tvungen att ställa klockan imorse bara för att vi skulle åka så tidigt till pappa. Det var lite jobbigt, men nu är jag helst slut så. Aja ska se på CSI:Miami och sedan kommer jag lägga mig för jag är trött och vill bara sova.

Hörs imorgon <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0