En dag som denna.

    

Ja, idag så var broder min på besök (den äldsta). Det var väldigt trevligt. När vi kom hem till lägenheten så skojade och busade vi med Romeo som bara den. Han blev så glad att få träffa "pappa". Vi hade ju även väldigt tur med vädret också. Soligt och varmt som bara den, synd att min kompis inte har balkongmöbler. Hade väl suttit där hela morgonen annars då. Åkte lite senare och åt middag hos mammas fästman. Hela "lilla familjen" samlad.

Nu är det alldeles strax dags att sova, jag är jättetrött och lilla Romeo ligger just nu och sover. Har för inte så länge sedan varit ute på en 20 minuters kvällspromenad. Ganska skönt faktiskt. Har nyligen kollat på en film som precis sluta på tv4. Sedan så har vi kollat på The Game...


Jag tycker det är så bra att på YouTube så läggs det ut serier i delar. Så bra att följa med då på datan också för då kan man kolla när man vill. Jag kollar på The Game varje lördag. För det visas i U.S.A på fredagar.. Men okej mina vänner. Detta var allt för ikväll, ha en fortsatt trevlig lördag!

<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0