Fredag - 090424

Morgonen började lite underligt, vaknde väl upp minst tre gånger. Först klockan 04.00, sedan 06.30 och sist 09.30. Grejen var att så smart som jag är så råkade jag som i vanlig ordning somna med tv:n på. Vilket fick mig att reagera, men jag stängde inte av den utan bara tittade och somnade yttligare två gånger på raken. Hur som helst sedan ringde jag mamma för att berätta att jag var vaken och levde. Precis efter det gick jag ut i köket och började plocka fram frukost. Planen var att jag skulle försöka hinna klart med byrån jag aldrig hade ork att avsluta med igår. Så det skulle jag göra efter frukosten. Fick ett samtal av Karina och jag som i vanlig ordning också glömt att vi skulle träffas innan vi skulle till jobbet. Så det var bara snabbt in med frukosten i kylen igen, tvätta håret och på med kläderna. Frukosten fick jag handla på vägen.

Så vi har varit i stan innan jobbet och shoppat lite försiktigt nu när lönen kom idag. Måste säga att det finns en del grymt snygga klänningar också i klädbutikerna. Vi letade efter sådana här lång-långa klänningar. Jag har hittat en i Täby Centrum, men jag är fortfarande lite osäker behöver någon som ser mig i den. Kan inte riktigt avgöra sådant själv. Hmm.. får kanske tvinga bror min eller mamma att hänga med någon gång nästa vecka. Nåja, jag fick lite köpt, en tunn - tunn tröj/kofta?! Den var fin iallafall. Sedan vart det lite ansikts grejer från Åhlens och lite andra prylar till jobbet.

Har inte riktigt hunnit varvar ner från jobbet, men jag ligger i sängen och ska nu sova typ snart.. Ska upp tidigt imorgon igen och jobba som den lilla arbetsmyran (Joakims nya smeknamn på mig) jag är. Usch, orkar inte. Nå får jobba med min lilla ghetto - homie Silvija så det blir nog bra.

<3



Här är en klänning jag tyckte väldigt mycket om.. lite somrig.
Fast det var inte den jag tidigare såg utan den här hittade jag på
www.halens.se .

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0