Hemmagjord pastasallad..

Jag har precis tryckt i mig en hemmagjord pastasallad med pasta, paprika, gurka, majs och tonfisk. Den var super god och så blev jag så mätt. Kunde man äta något nyttigare egentligen?! Med tanke på vad jag åt igår så passade det här alldeles utmärkt. För den var så himla god också.

Ja, yttligare en dag med super fint väder. Helt underbart alltså.. urskönt. På jobbet så städade jag vår "uteplats/altan" så det var ganska snyggt ändå. Jobbar imorgon igen så då ska jag fortsätta. Ska alldeles strax gå ut med lill skrutten, tänkte nämligen lägga mig tidigt. På torsdag är jag ledig så imorgon blir det nog bara bra, hoppas på toppen väder då också. Mamma kommer och hämtar oss efter jobbet så. Åker hem igen imorgon då, saknar min säng... ni vet =)

Jaha då är det påsk i helgen också. Mamma ska förmodligen fixa en påskmiddag, men sedan på torsdag ska jag träffa lillebrorsan med tanke på att han har påsklov och allt. Får se, blir nog bio igen då. Han har hittat en film han vill se som verkar helt okej. Kanske, eller vi hoppas, att storebrorsan hänger på också för det vore minsann kul ändå.


(Alicante, Spanien)

Fy tusan, jag vill så gärna åka utomlands i sommar. Spanien hade inte suttit helt fel alltså. Vart ju inge förra året, minns ni?! Den gamla chefen ville ju inte ge mig och mina vänner semester samtidigt. Tråkigt, men det var synd. Får istället försöka ändra på det den här sommaren...

<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0