Lite..update.

DÅLIGT av mig att skriva så pass sent. Har haft tid idag och skrivit men som vanligt bara varit allmänt lat av mig. Idag har jag städat mitt rum och gått igenom grejer jag ska upp med på viden samt börjat sätta ihop en lite byrå som jag köpte från IKEA för ett tag sedan. Så lite har jag fått gjort idag ändå.

Som jag nämnde igår - var jag hos en kompis och firade hennes 21 års dag. Det var helt okej, mycket människor.. 90% av alla människor som var där var hennes arbetskompisar. Det var nog bara jag och en gammal klass kompis till mig som inte jobbade med henne. Fast vi var många ändå. Hade bara några timmar innan fått stressa till Systembolaget bara för att köpa något gott vin i present. Var lite ont om tid så det fick bli en snabb lösning.

Igår var jag och besökte brorsan på dag. Fick träffa det söta lilla odjuret - Romeo. Han blir fortfarande lika glad över att se mig varje gång jag kommer. Nå, var hemma hos brorsan och slapp ett tag. Sedan mötte jag upp honom i Täby centrum, han hade precis kommit från jobbet. Det är så att han skulle vara snäll och bjuda mig på Kina mat och det var så fruktansvärt gott.

Sedan har jobbet som vanligt varit i bakgrunden. Inge nytt där heller. Väntar fortfarande på godkännande av min semester. Antar att jag måste sova nu. Imorgon är det full fart på mig igen!
 
<3 - Buenas noches

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0