090819/20

Förlåt, skulle ju slängt in ett inlägg innan jobbet men jag hann faktiskt inte. Låg och dega för länge i sängen så det fanns ingen tid. Ja juste, skulle ju även lägga in en bild på den nya väskan som jag köpte igår, men det får jag göra imorgon istället eftersom jag ännu inte har tagit någon bild. Imorgon är jag ledig så då har jag faktiskt tid.

Har ju jobbat tidigare idag och det var faktiskt kul. Fick träffa en del människor och min kompis Carro hade sitt första dag idag. Så det var roligt, det har även varit en väldigt fin dag också. Fast en grej som var lite trist idag var faktiskt att vår diskmaskin är trasig så nu blir det handdisk ett tag, men det är jag ju van vid. När diskmaskinen på jobbet går sönder är det mycket värre eftersom det ska diskas exakt HELA TIDEN. Inga sura miner iallafall, snart är det löning och då ska vi på jakt efter en ny.

Just nu ligger jag här i sängen igen och tittade nyss på  Criminal Minds, måste faktiskt säga att tidigare ikväll så visades So You Think You Can Dance och dem som åkte ut borde inte ha åkt ut. Absolut inte. Trist, men Katie Holms gjorde ett väldigt bra framträdande. Som sagt kollade på Criminal Minds och mina ögonlock börjar stängas lite då och då. Måste kämpa för att hålla dem öppna. Jag antar att jag ska sova med andra. Men jag skriver imorgon igen, för nu är jag verkligen trött.. *GÄÄÄÄÄÄSP*

<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0