090826 - Härlig dag

Sitter helt fast i So You Think You Can Dance, hade lite svårt att börja skriva förrän det blev reklampause nu. Ja, dagen har varit super bra igen. Förstå att vara nöjd så mycket som jag är nästan varje dag. Fick chans att ge Silvija min present idag, ett armband som jag köpte på Kreta... och vad glad hon blev då. Jättekul att hon gillade det. Efter jobbet så gick jag hem. Träffade Malin vid 16.30 tiden ungefär. Vi åkte till Skärholmen och strosa runt. Det var faktiskt ganska kul eftersom jaa, Malin har det ju lite jobbigt att gå om man säger så. Var ju nära på att gå i bara strumpor i centrum..tur att hon inte gjorde det. Haha.. nej den där tjejen är ju VÄRLDENS roligaste just nu. Har inte varit med om något roligare än idag alltså.

Tyvärr så blev det inget handlat, men ändå så är ju det positivt. Sparar ju pengar på det viset, men ändå. Hittade väl en del som jag gillade. Får se om det blir något handlande till helgen kanske. Nå.. imorgon är jag ledig igen då, och då ska jag passa på och träffa en kompis. Det ser jag fram emot faktiskt. Sedan efter det ska jag träffa en av mina  ABSOLUT närmaste vänner. Ajuste, jag lovade Silvija att jag skulle ringa imorgon också. På fredag drar hon till The Big City - N.Y. Ha, hon lovade att köpa något till mig..söt hon är.
'


Knas, Have fun in the big city - N.Y


Nej, nu är jag helt inne i SYTYCD. Dem väljer ut de sista inför finalen..måste se. Men jag hör av mig imorgon bitti igen. Sov gott mina vänner! 

<3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0