090829 - Middag och promenad.

Gääääsp.. dags att sova tror jag. Ska upp tidigt imorgon och jobba igen så jag måste få min sömn. Ja, ikväll så var jag ute och käkade middag med bror min och en nära vän. Det var väldigt trevligt, vi åt på Jensen's biffhus..mums. Det var så sablans gott och vi rullade nästan ut därifrån. Kameran blev aldrig köpt och det var ju verkligen typiskt. Ville så gärna ha den. Hur som helst, efter middagen så tog vi en promenad till kungsträdgården via gamla stan. Det var mycket folk omkring.. fast väldigt skönt att bara traska runt utan orsak.

Ja, jag kan berätta mer om dagen imorgon. Måste verkligen sova. Vill bara snabbt visa vad som hittades idag. Jag har ju letat som en sniff hund och har inte funnit den, men nu så gjorde jag det..Hallelulja..!!

'
YEAH..!! Min parfym. Min kära, underbara Sergio Tacchini parfym. Helt otroligt..den bara dök upp från ingenstans..(nästan). Jag är bara glad att jag funnit den. Jag blev bara så glad av lycka. Men okej..Sagan Om De Två Tornen är snart slut och då släcker jag lamporna och ska sova.  Ska jobba hela dagen imorgon så jag kommer vara slut på kvällen, men det är något jag måste. Fast dagarna brukar gå fort.

Okej då! God natt allesammans!
<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0