Nej, vad retsamt..!

Ja som de flesta av er redan har fattat så (ska väl inte direkt kalla mig själv No 1 fan) gillar jag väldigt mycket Twilight serien - både böckerna och första filmen. Igår när jag gick in på www.posh24.se för att läsa lite skvaller så visade dem nya bilder från New Moon filmen. Jag har ju sagt att jag knappt kan vänta. Håller ju på med 3;e boken just nu. Jag vet, jag är lite knäpp som läser böcker om och om igen. Men jag läste nu bok nr 2 eftersom jag ville hålla ett färskt minne av vad som kommer att hända i andra filmen. Det är mycket mer fakta i böckerna än vad det brukar vara i filmerna. Den tredje läste jag bara för att ha något att läsa på bilresan upp till dalarna

Fast det jag gillar nu är att det kommer hända mycker spännande saker i New Moon. Dem tar allt till en helt annan nivå. På posh24.se så visade dem även en ny trailer. Det var ju riktigt - riktigt elakt! Man kunde se lite mer av själva handlingen. Man kan hitta den nya trailern självklart på YouTube. Men jag måste säga att lilla killen Taylor Lautner som är typ 16-17 år verkade riktigt mogen i nya filmen och byggt upp sig också - riktigt ordentligt. Min kompis som är säkert 10 år äldre än honom..t.o.m hon är förtjust i den killen. Nå vi båda två ser fram emot den 20;e november.

     

    

Ser bra ut för att vara 16, jag håller med om det iallafall.

Japp, det blir bara mer spännande. Nej nu ska jag glo klart på CSI:Miami sedan kommer det en film efter det - Malibu's Mosted Wanted. Den verkar lite skum, men jag vet inte riktigt. Om den inte är något vidare bra så får jag väl sätta på The Sex And The City boxen. Nu ska jag gå och hämta lite mjölk och en smörgås. Vi hörs!

<3

Kommentarer
Postat av: J.F

Marre and Taylor sitting in a tree, K-I-S-S-I-N-G. First comes love,

then comes marriage... Haha!

2009-08-21 @ 17:08:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0