Dagen som gått..

Som jag tidigare nämnde kanske jag skulle åka till min bror, men jag beslutat mig för att stanna hemma istället och göra i ordning mitt rum. Har bytt lakan, fixat mina gardiner, tagit hand om min tvätt. Nu går jag fundersam över vad jag ska göra av med dem där fina bilderna jag köpte på IKEA, dem står fortfarande kvar här i mitt rum. Har blivit tillsagd att köpa ramar till dem, men det vill jag inte ha. Är inte så förtjust i ramar. Mamma köpte ju som sagt en diskmaskin, men det är något knasigt med den. Programmet i den vill inte riktigt fungera så hon måste fixa det imorgon så vi har båda varit upptagna idag. Jag är glad över att jag stannade hemma. Brorsan var inte så glad att jag inte åkte dit, men det får bli i veckan istället. Som sagt jag måste prioritera saker och ting nu för tiden.

Jag har även varit inne på IKEAs hemsida och kikat på soffor. Funderar ju på att skaffa en liten soffa till mitt rum. Vill bli av med min fåtölj. Jag har lite alternativ, men jag får se. Ni kan få se vilka det står i mellan.

  


Som ni ser så har jag lite att välja på och vi får väl se vilken det blir. Grejen är att den får bara ha en viss bredd för att den just precis ska passa in där jag har planerat. Jag har stora planer för mitt rum och jag börjar närma mig. Vill helst bli klar till min födelsedag, men det blir jag aldrig. Vilket jag tycker är väldigt synd. Mina närmaste vänner har fortfarande inte varit här utan bara några av dem. Konstigt nog funderar jag redan på att möblera om, men jag vet inte riktigt. Klaga på mamma för någon dag sedan att jag har för lite utrymme, men det stämmer nog inte.

Fortsättning följer.. <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0