En ny vecka - Måndag!

Japp, då var det en ny vecka igen. Tack och lov så är helgen slut, för det är i stort vad jag är också. Sitter just nu och äter en god frukost - två smörgåsar med skinka och ett glas apelsinjuice. Om en liten, liten stund så ska jag gå och klä på mig och göra mig i ordning. Har tur som slutar tidigt idag, får se om jag åker in till stan efter det.

Okej, igår när jag jobbade hela dagen så var jag riktigt riktigt trött när jag kom hem. Tack och lov för vatten, för jag tog en snabb dusch och sedan kröp jag ner i sängen och åt lite grann samt kollade på Sagan om ringen: Konungens Återkomst. Fast den här gången så kollade jag ett tag och sedan när klockan blev för mycket så spelade jag in resten. Det var ju faktiskt ändå den sista delen av tre. Men det var ju smart..!


Blev tvungen att lägg upp detta kort från Kreta. Ett ställe jag måste skicka mamma till så småning om. Snacka om en bra bild, J.F. Jag tänker inte ljuga - visst saknar jag vissa saker från Kreta. kvällspromenader på stranden, bada i pool när man vill i den varma varma värmen.. hemska djur som förföljer en, men jag är glad bara att få vara hemma.

Nej, dags att klä på sig. Vi hörs senare idag!
Ha en bra måndag!
<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0