Fredagkväll..

Just nu sitter jag med en tallrik spagetti och köttfärssås i famnen och tittar på Sagan Om Ringen: Härskarringen. Ska alldeles strax gå och lägga mig.. jag är så trött. Tog en lång dusch när jag kom hem nu, så med andra ord så är vårat vatten tillbaka igen. Passade på att stå under duschen lite längre eftersom man vet aldrig om det försvinner igen. Malin ringde tidigare idag, då passade jag på att fråga om dem hade vatten och javisst..självklart så har dem det. Är det allt jag som ska drabbas av allt jobbiga. Usch. Nej förövrigt idag så har det varit bra och på jobbet med. Stannade kvar lite längre på jobbet och pratade med Karina. Den där lilla flickan är minsann en rolig vän. Hehe..nu har vi planerat att ta upp våran träning igen. Så FÖRHOPPNINGSVIS så ska vi börja träna igen på måndag.

Imorgon efter jobbet ska jag träffa min bror och en gemensam vän till oss. Vi funderar på om vi ska gå på tatueringsmässan eller gå och kika på kläder. I vilket fall som helst så blir det något av det. Funderade även på att köpa min kamera imorgon också. När man ändå är i stan så kan jag ju lika gärna passa på.

Vet ni, ja ni känner ju mig nu vid det här laget att jag har väldigt lätt fastna för låtar och denna vecka så har Shakiras nya låt satt sig så långt in att jag sjunger på den jämt. Fast den på spanska - She Wolf (La Loba). Ja, jag hoppas att hon snart tänker besöka Sverige igen för då är det ingen tvekan att gå på hennes konsert igen. Nå, jag ska väl gå och lägga mig..klockan tickar på. Har fastnat för filmen (som jag faktiskt har på dvd) men jag ska  borsta tänderna.

God natt familj och vänner!
<3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0