Kräftkalas

Ja, dagen har gett oss lite blandat väder. Imorse hade vi KANON väder..sol och blå himmel med några få moln på det. Det slutade med att jag satte på mig shortsen och en slapp t-shirt och drog med mig en solstol och iPoden. Satt sedan och läste min förtjusande bok från Twilight serien - Ljudet av ditt hjärta, Stephenie Meyer. Läste ju klart den andra boken i Kreta.
'


Därefter började det blåsa lite..så jag gick in. Sedan blev det mer molningt och nu på kvällen när vi skulle gå ner och fiska så började det dugg regna och blåsa mer, så vi beslöt oss för att gå tillbaka till stugan igen..om bara en liten stund så ska vi spela sällskapspel. Får se vad det blir ikväll. Tidigare idag så har vi ätit goda kräfter..mums - med ett gott vin på det. Åt ganska mycket nämligen för det är ju inte direkt varje dag man äter det.




Ser ni vad saftigt goda dem ser ut..och tro mig det var dem också. Mätt och belåten blev man. Nej, jag ska väl sätta ifrån mig datan och vara lite sällskaplig mot de andra. Pappa har gjort god citonfromage och chokladpudding åt oss. Tro mig när jag säger det..han skämmer verkligen bort oss så det inte är sant.

Jag skriver lite senare igen..

<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0