Soligt värre..

Sitter just nu och kollar på gamla avsnitt av Gossip Girl, kom hem för inte så länge sedan. Slutade halv två idag fast jag blev tvungen att stanna kvar för att ta ett dumt fotografi för en grej på jobbet. Min kompis Caroline håller på med en grej. Jag stöttar henne för det hon gör, men den här foto grejen var inte riktigt min grej. Hur som helst så efteråt gick jag och lunchade med Karina. Det var så länge sedan vi umgicks så det var bara kul. Hon hade en låååång rast. Så vi gick och beställde mat och sedan satte oss i en park. Otroligt skönt när det var sådant fint väder. Pratade samt jämförde Kos och Kreta..vilket var roligt.
'


Sitter här med mina mysiga Shepherd tofflor också. Det var länge sedan jag använde dem. Hmm..kanske beror på att jag har nyligen hittat dem efter min städning. Haha. Ajuste LÖNEN kom idag. Jag är super duper glad. Nej det har som vanligt varit en underbar och energi full dag.

Nej nu ska jag se lite på AFV (America's funniest home videos) och få i mig lite mellamål.. Hörs senare!

<3

Kommentarer
Postat av: Anonym

"men den här foto grejen var inte riktigt min grej" what? Jag har spexbilder på dig med en kastrull på huvudet som bevisar motsatsen! haha!

2009-08-25 @ 20:02:57
Postat av: mamita

...det måste jag få se...? :-) mamita

2009-08-26 @ 11:40:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0