Torsdag.. 090820

Jupp, dagen har varit bra. Mycket tid för mig själv få ta itu med lite grejer som behövdes göra. Nu ska jag alldeles strax ställa mig i köket och börja diska ett bra tag. Nej, men vi har mycket disk som måste diskas så jag får väl sätta igång antar jag. Skulle åkt in till stan idag, men det får bli imorgon. Har lite ärenden att ta itu med, tänkte passa på att kolla på lite kläder och så.

Snart är helgen här också, shit. Veckan har gått jättefort faktiskt. Redan torsdag och det känns lite att det går för fort. Hösten börjar komma..trist men kul på samma gång. Jag gillar hösten av någon konstig anledning trots att det regnar och så. Men jag vet inte..det är något speciellt. När man var liten plockade jag mycket ekollon, kottar och sådant från skogen. Har alltid varit en sådan liten flicka som samlar på saker. Pappa har t.o.m bevis på det. Han har ett kort på mig när jag står med famnen full av kottar. Det är hans favorit bild på mig. Tyvärr finns kortet endast i vår sommarstuga i dalarna, men nästa gång jag åker dit så får jag väl försöka fota det och lägga in det här.

Juste jag har ännu inte tagit kort på min väska, men jag hittade på Åhléns hemsida den. Fast den visades bara i den sand liknande - bruna färgen, men jag har den i svart.
'


Jag är ju väldigt nöjd med mitt köp. Synd bara att den inte fanns i mörkbrun, det hade varit ännu bättre men jag är faktiskt nöjd med svart. Använde den faktiskt för första gången igår och jag trodde inte man skulle lägga märke till den eftersom den var så svart, men jag fick fina komplimanger trots allt. Nej, nu måste jag ta mig till köket och börja diska. Mamma kommer också strax hem..måste även börja städa mitt rum..återkommer!

<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0