091201

Allvarligt. Redan december?! Fan vad tiden går fort. Ursäkta ord valet, men allvarligt alltså. Kan knappt fatta det. Nåja, steg upp tidigt imorse. Smet till jobbet och jobbade till 12. Promenerade hem och la mig på sängen. Var lite trött, somnade en liten stund och blev väckt av ett sms, men somnade om. Sedan ringde telefonen. Efter det så steg jag upp igen och gjorde mig i ordning. Mötte därefter upp Frida. Drog till SKHLM (nördigt namn) - Skärholmen och mötte upp Malin. Vi gick runt, runt, runt, runt och jaaa runt helt enkelt. Kikade i några affärer och så.

Hittade inget. Tänkte leta efter lite klappar, men jag hittade inga som jag tänkte "Åh, den där kan jag köpa till mamma.." t.ex. Jag tror det är lättare att kika i stan för det finns sååååå mycket mer affärer att leta i.

Look, santa is early this year..haha..


Guess who!

Det var lite kallare än vanligt idag så då drog jag på mig dem lite tjockare vantar. Dem är så mysiga att ha på sig. Men jag är lite speciell. Har alltid i beredskap fingervantar, tummevantar och mina skinnhandskar. Fråga inte varför, för jag vet själv inte.
 


Nej, men dagen har varit jättebra och även på jobbet gick allt suveränt. Och jag säg ju även att det snöade idag. Det var inga små snöflingor utan dem var stora, men okej det var inge snö som stannade kvar. Men det är ett gott tecken. Min önska är att det blir fin, tjock snö som har lagt sigt lagom till julafton och det ska även vara lite sol. Det hade varit ett gott tecken på en perfekt julafton. Men så blir det aldrig.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0