091202

Onsdag, tiden och dagarna går fort. Men nu är jag ledig till på måndag så det är jätteskönt. Ska koppla av och fokusera mig på julklapps shoppande. På något konstigt sätt så ska jag försöka få ALLA klappar handlade. Ser verkligen fram emot att slå in paket, julstämning.

Okej, men dagen har varit helt okej. MEN! Jag hade en sådan otur att jag vaknade upp med världens hemskaste huvudvärk. Trodde jag skulle behöva ringa till jobbet för att säga att jag inte hade tänkt komma. Shit alltså. Det var hemskt. Har aldrig varit med om något liknande. Så sabla konstigt. Jag som ALDRIG har huvudvärk, men när jag väl får det så slår det alltid till lika hårt. Men jag lyckades ta mig till jobbet ändå. Innan jag gick så skulle jag ta två alvedon, men jag fick inte i mig dem. Kunde inte svälja för jag hade så ont sedan fick jag bråttom så jag fick spotta ut dem. Tog med mig två nya alvedon till jobbet och tog dem där istället. Mådde bättre sedan.

Fast för övrigt så har dagen varit helt okej faktiskt. Jaa, det positiva idag måste ju ha varit vädret. Vilket kanon väder! Klar blå himmel, sol och lite kyligt, men inget överdrivet. Fina tecken för att snön snart kommer komma. Inga problem men snön, men jag måste säga att det vore bra om vi slapp all blask. När jag gick hem var det stjärnklar himmel med full måne och frost ute. Men det var mysigt.



Något underligt. Innan jag gick till jobbet så tände jag min ljusstake, det minns jag väldigt väl. När jag kom hem så var den släckt. Tänkte "..hmm.. nej men mamma kan ju inte ha släckt den..". Försökte tända den, men det gick inte. Sedan käkade jag. När jag kom tillbaka i mitt rum igen så var den tänd. Fan, vad skumt. Lite läskigt. Släckte den för en stund sedan. Efter bara några minuter tändes den igen. Gick tillbaka för att släcka den och skruvade på några lampor så den inte garanteras tänds igen. Bör jag bli orolig?!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0